Mit navn er Alex Jessen, døbt Alex Lundgren Jensen. Logo´et herover refererer til, at vi har haft eget firma i 18 år, der udviklede og solgte et system til ejendomsmæglere og advokater om køb og slag af fast ejendom - se Job 81-99. Firmaet blev solgt til firmaet Plass Data, Holbæk den 01/01-98, hvor jeg fortsatte indtil 01/08-99. Derefter arbejdede jeg hos Holger Christiansen, Esbjerg, i knap 10 år til 01/09-09.

Hjemmesiden handler om min baggrund, uddannelse, arbejdsliv og hobby. Jeg gik på pension da jeg blev 65. Eftersom hobby og arbejde altid har været nær det samme for mig, er det stadig IT/Programmering, der optager mest tid, men nu mere hobbybetonet, idet jeg har købt en lille server af mærket Synology, som kører hjemmesider, foto/video-tjenester, fil-udveksling, backup, musik-tjenester o.m.a.
Alle sider kan vælges fra venstre-menuen, men de 4 største kan køre selvstændigt (uden venstre-menu), nemlig:
Arkitekt Østerlund Esbjergs Jernbanehistorie Fakta om 4 kommuner Lidt om Kirkelukninger
De Danskes Øer Lidt om Esbjerg & Fanø Lidt om Lemvig og VLTJ Nogle specielle billeder!
Om Bornholm Lidt om Energi!
Om Gotland Vores Nabolande & Øer RC / DDHF - Museum
Om Fanø Kyst til Kyst Moler - (altså ler) Windows 10 - Kommentar
 Velkomst  Baggrund  Stamtavle  Job 67-81  Job 81-99*  Job 99-09  Esbjerg  + Videre  Arkitekt  Oplevelser Øvr. Rejser
 Samlinger  og samlet
 Museum  Danmark  Kolonier
 Naboer  
 AJ-Fotos  Kontakt  CV (Off)  Spc
Menu og opsætning: Systemet sætter stadig skærmen til 1024 i bredden. Alle sidernes første (somme tider eneste) element viser alle elementer vandret og svarer til venstre-menuen, hvorfra man kan vælge det næste, man vil se. Næsten alle billeder er klik-bare og giver enten een forstørrelse eller en zoom-funktion, hvor billedet kan forstørres eller formindskes (visse kort og arkitekt-tegninger)!